Mijnhuurboot.nl

Huur en verhuur van boten en schepen

Wilt u graag het maximale uit uw boot halen? Denk dan ook eens aan het verhuren van uw boot. U gebruikt uw boot waarschijnlijk niet 365 dagen per jaar, op de dagen waarop u uw boot niet gebruikt kunt u toch financieel voordeel behalen. Uw boot verhuren is daarvoor een uitstekende oplossing.

Eenvoudig en snel uw boot verhuren

MijnHuurBoot.nl is gespecialiseerd in boothuur en bootverhuur. U kunt eenvoudig uw zeilboot/-jacht of motorboot/-jacht te huur aanbieden, zonder dat dit te veel werk met zich meebrengt. Wij hebben een concept-contract voor u opgesteld, zodat u eenvoudig een huurovereenkomst kunt sluiten met de huurder.

Een bijkomend voordeel is dat u zelf niet op zoek hoeft naar boothuurders, de huurders gaan op zoek naar u. Hoe uitgebreider de informatie over uw boot, hoe meer kans u hebt dat huurders u vinden en uw boot willen huren.

Aantrekkelijke tarieven

Doordat u in tegenstelling tot commerciële bootverhuurders geen kosten voor bedrijfsvoering hoeft te berekenen bent u in staat tegen een sterk concurrerende prijs uw boot te huur aan te bieden. Dit is voordelig voor u en voor de huurder van uw boot. Bovendien is de winst die u behaalt met de verhuur van uw boot voor u een mooi extraatje.

Risico's

Het kan zijn dat u bang bent voor de risico’s die de bootverhuren met zich meebrengt. Ook hierin proberen wij u tegemoet te komen. Dit doen wij door middel van duidelijke huurovereenkomsten. Zodoende worden de risico’s die er aan het verhuren van uw boot verbonden kunnen zijn zoveel mogelijk beperkt.

Na registratie op deze website kunt u de gegevens van uw boot online zetten. Tevens heeft u de beschikking over een planningsmodule waarin u aan kunt geven in welke periode uw boot beschikbaar is.

Nu uw boot te huur aanbieden? Neem dan contact met ons op.