Mijnhuurboot.nl

Huur en verhuur van boten en schepen

MijnHuurBoot.nl is ontstaan uit een samenwerking tussen watersportliefhebbers en internet marketing bedrijf Almexx B.V. De praktische kennis omtrent watersport wordt gecombineerd met kennis over de informatiebehoefte van internetgebruikers. Op deze manier wordt zo gericht mogelijk aan uw wensen voldaan. MijnHuurBoot.nl is gespecialiseerd in zowel zeilbootverhuur als motorbootverhuur.

Met de website MijnHuurBoot.nl willen wij watersportliefhebbers zonder boot en booteigenaren met elkaar in contact brengen. Booteigenaren kunnen zo makkelijk en snel wat bijverdienen terwijl watersportliefhebbers een boot kunnen huren tegen een tarief dat ruim onder het tarief van commerciële bootverhuurbedrijven ligt. Bovendien kunnen beide partijen zo relevante informatie met elkaar uitwisselen.

  • Wilt u een boot huren? Voer dan rechtsboven uw zoekopdracht in
  • Wilt u een boot te huur aanbieden? Neem dan contact met ons op

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels ons contactformulier, wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk.

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Wij gaan zeer zorgvuldig om met deze gegevens. In ons privacybeleid leest u hier meer over.